Tjänster

Turbosatser

Vår affärsidé är att utveckla, tillverka och sälja turbosatser till fordon såsom snöskotrar, ATV / UTV, motorcyklar och vattenskotrar. Våra kunder är de som har de högst ställda kraven på prestanda, tillförlitlighet och körglädje. Vår slogan är därför: ”Supreme of the extreme” Även faktorer såsom att turbosatsen är enkel att montera och att fordonet inte skall behöva byggas om så mycket är viktiga faktorer som vi har i åtanke när vi utvecklar ett nytt turbokit. Vi lägger ner ett stort arbete på utveckling och utprovning innan vi börjar saluföra en ny turbosats. Vi testar ofta en mängd olika varianter av oilka komponenter och hur de skall placeras för att få en så optimal slutprodukt som möjligt. Vår stora erfarenhet av att turbokonvertera dessa typer av fordon bidrar till ett lyckat resultat. För kunden är det ett tryggt val att välja en turbosats från MCX. Att vi anses vara marknadsledare i världen, våra tillförlitliga

produkter och vår kundsupport, och inte minst alla våra duktiga återförsäljare runt om i världen bidrar till framgångarna. produkter och vår kundsupport, och inte minst alla våra duktiga återförsäljare runt om i världen bidrar till framgångarna.

 

RandyincenterchuteTS5

Bilden är från 2004. Randy Swenson från BC i Kanada testar hur hans Yamaha RX1 fungerar i branta backar.

Våra kunder som alltid vill ha det bästa testar sina turboladdade maskiner till bristningsgränsen. Det hjälper oss att ständigt utveckla och förbättra tillförlitlighet och körbarhet. En detalj som vi införde redan 2006 på våra turbosatser var automatisk kompensering av laddtryck vid olika altituder och lufttryck. Motorns toppeffekt förblir densamma även på hög höjd. Denna höjdkompensering har ytterligare förfinats med ny mjukvara i vissa snöskoterturbosatser till säsongen 2015/16.